Informatie

In 2013 heeft CreativeKing voor Speeltuinvereniging Philipsdorp in Eindhoven het eerste ledensysteem ontwikkeld, het systeem heeft in 2019 een volledige metamorfose ondergaan en is in samenwerking met Speeltuinvereniging Philipsdorp én Speeltuinvereniging OKB Alkmaar ontwikkeld tot een uitgebreid én eenvoudig systeem voor het beheren van leden of personen. Ons systeem zorgt voor een eenvoudige en overzichtelijke ledenadministratie voor uw abonnementhouders en werknemers/vrijwilligers.

Met ons ledensysteem kunt u een digitale ledenadministratie opzetten waarin u al uw abonnementhouders, werknemers en/of vrijwilligers kunt beheren. Wij kunnen ons systeem per situatie aanpassen zodat ook voor uw vereniging een passend systeem gemaakt kan worden aansluitend op uw huisstijl.

Eenvoudige zoekfunctionaliteit
Wij vinden het van belang dat u snel beschikt over de juiste informatie zodra daarom gevraagd wordt daarom beschikt ons systeem over een geavanceerde zoekfunctionaliteit die snel en correct de juiste informatie toont. Het fijne aan dit systeem is dat u één zoekbalk heeft waar u zowel op naam, adres, postcode etc. kunt zoeken. Zodra u begint met het invoeren zal de filtering direct starten waardoor u vaak voor u uitgetypt bent de juiste persoon al gevonden heeft.

Betalingen (bijv. jaarlijkse contributie)
In het systeem kunt u per lid/gebruiker bijhouden of deze zijn jaarlijkse contributie betaald heeft, hierbij heeft u ook de mogelijkheid iDeal/PayPal te koppelen zodat uw leden zelf eenvoudig via het systeem kunnen betalen met iDeal of PayPal.

Veiligheid
Het veilig opslaan van persoonlijke gegevens is erg belangrijk, in ons ledensysteem worden alle gegevens gecodeerd opgeslagen. Tevens beschikt het systeem over een strenge wachtwoord beveiliging zodat onbekenden geen toegang tot de gegevens van uw leden kunnen krijgen.

AVG/GDPR
Ons ledensysteem voldoet volledig aan de AVG/GDPR wetgeving.

Exporteren & back-up
In ons systeem heeft u de mogelijkheid uw leden te exporteren naar een PDF of CSV bestand als u ook graag een fysieke ledenadministratie wilt hebben.

Ook zal uw systeem dagelijks automatisch geback-upt worden om uw gegevens veilig te stellen.

Abonnementhouder pasjes
Ons systeem beschikt over de mogelijkheid te functioneren met pasjes om betalingen te beheren, deze pasjes beschikken over een QR-code waarmee u via bijvoorbeeld uw smartphone of tablet eenvoudig kunt bekijken of de abonnementhouder zijn of haar abonnement betaald heeft.

Speeltuinvereniging Philipsdorp werkt al enkele jaren met het systeem en zijn erg tevreden over de werking ervan. Door gebruik te maken van QR-codes kan iedereen eenvoudig met zijn of haar smartphone bekijken of de gebruiker betaald heeft en toegang krijgt tot de speeltuin. Ook is het mogelijk voor u als beheerder via de smartphone eenvoudig abonnementen te verlengen. Dit kunt u zowel op de PC doen als via uw smartphone.

  

Bezoekers statistieken
U heeft in ons systeem de mogelijkheid eenvoudig uw dagelijkse bezoekersaantallen te registreren, hierbij wordt automatisch het dagelijkse weerbericht ter plaatse opgeslagen. Hiermee krijgt u gedurende het jaar uitgebreide statistieken over uw bezoekersaantallen en kunt u de toename van uw bezoekers eenvoudig bijhouden. Ook zult u een inkijkje kijken in de dagen én weersomstandigheden dat uw locatie het meest bezocht wordt. Onderaan de pagina ziet u voorbeelden hoe de statistieken eruit zien.

Activiteiten/evenementen
In het systeem is ook een uitgebreide mogelijkheid aanwezig voor het beheren van activiteiten en/of evenementen bij uw vereniging. Hierin kunt u de contactgegevens van alle deelnemers bijhouden en beschikt u ook over de mogelijkheid deze deelnemerslijst per activiteit te exporteren tot een excel of PDF bestand.

Uitbreiding
Per situatie kan het systeem naar wens worden uitgebreid. Zo bestaat er de mogelijkheid om het versturen van nieuwsbrieven naar uw geregistreerde leden mogelijk te maken etc. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen met uw wensen die standaard niet in het systeem opgenomen zijn.

Overstap service
Wij bieden u een gratis overstap service, wij zorgen dat uw huidige ledenbestand in het systeem geïmporteerd wordt en stellen alle instellingen voor u in naar wens! Zo kunt u direct met het systeem aan de gang zonder moeilijke instellingen te hoeven doen.

Voorbeelden
Onderstaand ziet u enkele beelden van ons ledensysteem, neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo van het systeem waarbij u het gemak zelf kunt ervaren. (klik op de afbeeldingen voor een grote versie)

    

    

Activiteiten
    

    

Uitgebreide statistieken